av IdaAnna | juli 1, 2010  

Backstage VG-lista

Hei dere!

Nok en vellykket VG-lista Topp 20-konsert er over, og Stavanger skapte liv! 11000 folk inne i Bjergstedparken. Stappfullt og sol. Det blir ikke stort bedre enn det. Selv løp jeg rundt backstage for å sikre meg kommentarer fra artistene etterhvert som de kom av scenen.

Og ikke minst fikk jeg en god prat med Morten Harket, som var der for å dele ut en million kroner fra a-ha.

Det morsomme med en type konsert som VG-lista er at det er litt leirskole-følelse over det hele. Vi reiser sammen, bor på samme hotell, spiser sammen og jobber sammen. Jeg tenkte derfor jeg kunne dele noen bilder med dere om hva som foregår en sånn tur.

Det riggesDe som har med teknikk og rigging kommer et døgn før artistene og journalistene for å få alt klart. Det er en stor scene som skal opp og stå, og det er mye teknikk som skal være på plass før alt er klart. I år var det kollega Patrik Eian Fjelstad som hadde bilderegi.

stavanger2Her er fra selve konserten. En stappfull Bjergstedpark tok i mot artistene og skapte kjempeliv. Du kan se hele sendingen på VG Nett, om du ikke hadde mulighet til å være der selv!

siriusSirius var en av de mange artistene på scenen og han var helt tydelig populær blant damene.

stavanger3Etter konsert er det felles middag og etterfest. Her er det Mariann Thomassen som har et “litt anstrengt” forhold til Lars Erik fra VG. (Ikke veldig anstrengt)

stavanger4Her er det Keep of Kalessin og A1. De ble mine bordkamerater denne kvelden, Boyband og metal i herlig forening.

stavanger5Dansere og band klare for mat. Uten mat og drikke, også videre.

Et lite glimt i hva som skjer bak scenen på et så stort arrangement som VG-lista faktisk er.  Lyst til å se flere bilder fra Stavanger-showet. Da synes jeg du skal trykke her

Nå tar jeg snart ferie, MEN mine gode kolleger Halstein og Milda kommer til å sørge for at du får vite hva som skjer på VG-lista-showene i både Bergen og Trondheim, så det er bare å følge med på VG-lista i sommer. Har du noen innspill til hva du vil lese mer om? Send meg en mail eller kommenter her

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Hei. Vi tenkte å besøke VG-lista Trondheim. Ser det starter kl 12.00, og varer til 20.00. Er det artister på scenen hele tiden, eller starter det kl 12.00 med andre ting før konserten?? Blir takknemlig for svar :-)

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Kategorier

Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00