av IdaAnna | juni 21, 2010  

VG-lista Rådhusplassen

For en kveld!

Regnet høljet ned, men likevel var det et sted mellom 60 og 80 000 mennesker som tok turen til Rådhusplassen for å sparke i gang årets VG-lista Topp 20-turné. Jeg hadde for første gang tatt oppstilling i studio, og ledet min første studiosending live på VGTV.

Har sett opptakene fra intervjuene nå i ettertid, og til tross for litt stotring, litt krøll på tunga og en Glow-dans som ligger et sted mellom veldig pinlig og ganske morsom, tror jeg at jeg sier meg fornøyd (og jobber med å bli bedre til neste gang)

Omtrent slik så det ut på forsiden av VG Nett da sendingen begynte:

På plass i studio

Ellers var det en utrolig bra kveld, som jeg har måttet se i opptak etterpå. Veldig mange bra opptredener og da Rådhusplassen danset Glow med Madcon fikk jeg nesten frysninger.

Det tror jeg vi trygt kan si at Tshawe og Yosef gjorde også, du kan se reaksjonen deres  her.

Noen andre som imponerte meg stort var Karpe Diem. Magdi og Chirag har vært med på VG-lista Topp 20 i mange år, og spilt på Rådhusplassen år etter år. Gutta vet hvordan de lager sommerhits, men etter at jeg så releasekonserten deres på Victoria Scene for noen uker  siden, velger jeg å si at det albumet og de låtene de kommer med denne gangen er det beste de har laget.

På Rådhusplassen gjorde de «Ruter» sammen med svenskesjarmøren Andreas Grega, og den nye singelen «Byduer i dur». Mot slutten av sistnevnte, i øsende, pøsende regnvær fikk de to hele publikum til å hoppe opp og ned. Relativt stilig vil jeg påstå.

Du kan se videoen her:

Regnet var selvfølgelig en liten nedtur, som også skapte litt problemer for oss i studio. Jeg hadde løpt frem og tilbake på backstageområdet og fått huket tak i A1, som naturligvis ville stille opp. De er jo hyggelige gutter. Så vi får dem i studio, avtaler litt spm (siden det er live, greit å vite at de har noe å svare.) og jeg rekker å si: “Ben, dere spilte her for 11 år siden. Hvor gammel var du da? 14?”, før det hele går i svart. strømmen går og vi er nede.

Så jeg rakk akkurat å fremstå som utrolig usympatisk før vi gikk i svart. Men som jeg nevnte også i livesendingen; dere får garantert se mer til A1 i løpet av sommeren.  De skal være med på turneen og videoblogge for VGTV.

Nå blir det noen dagers pause, med vanlig jobb før turneen besøker Stavanger. Jeg skal være der. Skal du? Og hva synes du at vi i VG Nett burde skrive om fra konserten i Stavanger?

Ida

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Selvfølgelig skal jeg på Vg lista i Stavanger! ELSKER a1!!! :D Gleder meg sykt mye! :)

Så de skal videoblogge for VGTV? Konge! Tror ikke det er noen som får meg til å le så mye som de gjør :)

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

[...] This post was mentioned on Twitter by Catharina Berntsen, Ida Anna Haugen. Ida Anna Haugen said: blogg fra VG-lista: http://rampeida.vgb.no/2010/06/21/vg-lista-radhusplassen/ [...]

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Kategorier

Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00